La oss leve i synd!!

Photo by Mahrael Boutros on Pexels.com

I 1972 ble forbudet mot homofili opphevet. Så man skulle egentlig tro at man hadde kommet i hvertfall et par steg videre i 2002, men den gang ei.. For en stund tilbake ble det på Tv vist en homofil marsj for bedre rettigheter. Noe som endte med at flere av deltagerne ble banket opp. I muslimske land gjør de det mye greiere. Der nekter de å anarkjenne at det eksisterer noe som heter homofile. Blant jødene er ikke situasjonen stort bedre. Som man skulle tro at i frihetens land Norge at ting var bedre. Men den gang ei. Her er det de mørkemenn som skal stoppe utviklingen og snu tilbake tiden. Selvfølgelig gjør de det med bibelen høyt hevet og med nestekjærligheten som de beste grunnene. Man jan blant annet lese at homofile er dyr. En prest i Eidsborg stavkirke i Telemark skrev blant annet i avisen varden for noe år tilbake at homofile var dyresex. Vel i så fall må de være utrolig godt utviklete dyr. Snakker, tenker og de gjør faktisk de fleste ting som oss såkalt normale mennesker gjør. Homofili er voldtekt. Hvordan kjærlighet mellom to personer er voldtekt er et intresant spørsmål. I såfall har jeg hatt en jobb der halvparten av sosialarbeiderne om jobbet der var voldtektsforbrytere. Voldtektsforbrytere som hjalp voldtektsoffer. Denne hetsen foregår nå med stor stil av en predikant. Jeg velger og kalle han predikant, for kristen kan man ikke kalle ham. En ting kan jeg være enig med ham i og det er at flere homofile har det vanskelig. Men det er takket være personer som deg som systematisk driver hets og terror mot disse menneskene. Det dere driver med kan ikke kalles annet en trakassering. Det er dere som driver disse menneskene til psykiske problemmer og selvmord. Hva blir det neste. At de følger Hitler sin variant med å stemple alle homofile med en rosa trekant. Forstår dere ikke hva dere er i ferd med å gjøre?? Antagentligvis finnes ikke denne forståelsen hos disse menneskene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s