Stopp ny konservatismen

Til stadighet leser mann innlegg og overskrifter i avisene som oppmoder til angrep på ny-libralismen. Såklart er dette beskrevet av personer som ikke helt klarer å skille ulike ideologier fra hverandre, men nok om det. Det store problemet ligger ikke på økende handel mellom nasjoner eller ikke. Handel mellom nasjoner har faktisk vist seg å være fredsdannende, i motsetning til hva regimer ute venstre eller høyresiden kan vise til.
Problemet er slik jeg finner det ny konservatismen. Man ser den i økende grad i USA, der Buch og hans andre statsråder virkelig råder grunne. Saker som kampen mot homofili, dødsstraff og lignende har rådet grunnen. Men det som er mest verst er hvordan menneskerettigheter og vanelig rettsikkerhet ser ut til å komme fullstendig i bakgrunnen. De amerikanske fangende på Cuba er en ting, men også videre hvordan kampen mot terror n på ser ut til å kjøres. Man kan forby aviser, partiet, organisasjoner hvis man finner dem ubehagelig for myndighetene. Moralen skal bestemmes over. Her i landet får stadig mørkemenn som den kjente pastor Envald Flåten og andre fritt lov til å hyle ut eder og galle. Alt kan gjøres i det gode morals eller Gud sitt som mange av disse herrer påstår de representerer. Det er disse herrer som skaper et mer utrivelig samfunn og det er deres ideer man må bekjempe med alle liberale midler.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s