Gi homofile adopsjonstilgang

Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Omsider ser det ut at en av de siste hindrignende for likestilling mellom homofile par og hetrtofile par når det gjelder adopsjon vil bli borte. Det er ikke et sekundt for sent, selv om en del holdninger blant det norske folk må mykes opp betraktelig før man kan si seg helt fornøyd. Noen skjær i sjøen er det fortsatt. Det kan hende at homofile ikke får adoptere på grunn av opprinnelse landet til barna ikke tilater å adoptere barn til homofile foreldre. Jeg oppfordrer allikevel det norske folk og stortingspolitikkerene om å støtte opp om loven. Det er ikke bare signal effekten som er bra, men det finnes også flere norske barn som trenger et hjem å vokse opp i. Her kan homofile bidra på like bar måtte som hetrofile. Selv om ikke alle land i verden har kommet ditt vi har kommet når det gjelder menneskerettigheter bør ikke vi holde tilbake. Tvert derimot bør vi vise vei.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s