Flere Liberale lover

Photo by Sora Shimazaki on Pexels.com

I årevis har moralmafiaen i Norge gjort det ytterste for å ta rotta på oss frihets elskede liberale sjeler. Enten det gjelder film, musikk, tro, seksuell legning osv osv. Listen kunne blitt så uendelig lang at jeg knapt nok ville fått plass til den her. Derfor var det en sann glede å lese at filmtilsynet nå frigir mengder av gamle filmer som tidligere har vært forbudt for oss. Man kunne jo risikere å skade seg vet du. Isteden for å satse på å lage lover som kommer folk til gode som foreksempel bedre kollektivtransport, studiefinasiering og lignende har heller en bevegelse fra de ytterste rød til de mest kristen fundamentalistisk krefter her i landet stått på parolen for å ta rotta p på oss andre. Sex på film fører til umoral og voldtekt. Vold fører til drap og det som verre er. Folk ledes vekk fra gud og samfunnet er i oppløsning. At folk kan tenke selv ser det ikke ut til at disse gruppene tror på og at de skal ha lov til det er enda verre. Her skal de enten med bibelen eller Marx i hånden få lov til å sette oss i tvangstrøye, spytte på oss og i det verste fall dømme oss til evig tap og fordømmelse hvis vi ikke gjør som de sier. Det er jo alltid den statsetikk som viser at de har riktig eller et eller annet svada om utnyttelse av arbeiderklassen. Det tenkende menneske er en far e får disse og som en liberaler er det derfor vår plikt og ta et oppgjør med disse.
Nå var filtilsynet sin avgjørelse et steg i riktig retning, men jeg syntes ikke man bør stoppe her. Derfor skal jeg remse opp noen lover jeg ser det absolutt nødvendig at samfunnet kvitter seg med.

– Rassismeparagrafen: Ikke tro meg feil rasisme er det verste uvesenet i samfunnet, men tar man tak i et problem med å forby det. Bør loven fortelle hvilke meninger vi skal få lov til å utrykke selv om hvor vulgære og grusomme de er.

– Majestetsfornærmelse: Vel nå er jo praksis talt denne paragrafen opphevet eller så hadde vel torsdagsklubbens medlemmer sittet inne for lengst. Men som et prinsipp er det viktig at denne loven oppheves. Hvorfor skal en lov skåne de kongelige for provoserende ytringer?? De er ikke innsatt av gud som man en gang i tiden trodde.

– Blasemiparagrafen: Må være noe av de verste paragrafene som finnes. Skal religiøse især da kristne ha et egent vern som gjør det umulig å ta tak i dem. Veldig festelig at denne paragrafen eksisterer mens Enevald Flåten og aviser som dagen fritt for lov til å spy ut eder og galle ovenfor alle dem som ikke lever og gjøre slik de liker.
– Sensurlovgivningen: Stakkars de mennesker som ser noe som er umoralsk. Vel jeg deler ikke denne tankegangen og tror at mennesker kan få lov til å tenke selv og gjøre fornuftige valg. Bør oppmykes meget radikalt.

Jeg kunne nevnt enda flere, men skal la være. Det er på tide at vi ta det siste oppgjøret med hykleriet. .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s