Ikke USA hatere, men.

Photo by Todd Trapani on Pexels.com

Venner av USA er en artig nytt fenomen på stammen i det siste. Organisasjonen skal kjempe de store anti amerikanske holdningene som er ute i samfunnet. Inntresant er det faktisk, for nesten all kritikk mot amerikansk politikk blir oppfattet som anti amerikanisme, anti kapitalisme osv, osv. Lite konstruktivt vil jeg si, for hadde det vært noe inntresant det de hadde og si så hadde det vel vært langt bedre hvis de ille imøtegå den kritikken som blir rettet mot amerikansk politikk.

For å lage en kort liste her.
– USA opptreden i Fn
– USA forhold til dødsstraff
– USA nei til Kyoto og andre internasjonale viktige avtaler
– USA sitt mangel på respekt for andre nasjoners synspunkter og politisake prioriteringer.

Som blant annet Frankrike sin motstand mor krig i Irak. Dette er bare noen av flere saker mange nordmann stiller seg kritiske til når det gjelder USA. Men det er ikke sagt at vi er anti amerikanske av den grunn. Men at vi er opptatt av rettferdighet og menneske rettigheter. Før denne organisasjonen og lignende de skriker ut sin lettfattige argumentasjon hadde det vært en fordel om de satt seg inn i disse sakene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s