Bør vi forby FRP??

Etter lederen i Kristiansand FRP Halvor Hulaas bør vi forby Islam i Norge. Andre medlemmer sammenligner koranen med Hitlers Mein kampf. Det inntresant, men ikke direkte overraskende at medlemmer i FRP kjenner sistnevnte bok så veldig godt. Uansett vil jeg og sikkert mange flere  at dere kan presisere litt mer likheten. Hvis Koranen ligner på mein Kampf må jo bibelen gjøre akkurat det samme siden de inneholder mange av de samme tekstene. Kunnskapsnivået til Kristiansand FRP fortsetter å imponere meg et av argumentene deres er :Nå importerer vi folk med en religion som drives slik den gjorde da den ble dannet i en ørken for 600 år siden. Vel hvis du leser historien er faktisk religionen eldre enn som så. Men som kjent fra tideligere er ikke alltid historie det faget som står Frp nærmest. Unntaket er jo de gangende de kan trekke ut biter som passer akkurat dem der og da.

Hvis Islam bør forbys burde ikke da Frp også forbys?? Frp har jo ikke gjort noe annet i hele sin eksistens enn å rakke ned på andre alt fra alenemødre, menneskerettihetsaktivister ( forkjempere for et fritt Palestina ), samer, nordlendinger osv osv. Man vil forby Islam på grunn av en fåtalls fundamentalister, mens alle andre fundamentalister inkludert dem selv skal få lov til å hyle sin eder og gale utover den norske befolkning i tide og utide. Noe som ikke gjør noe annet en å skape enda større konflikter enn det som eksisterer der i utgangspunktet: bør vi forby menigheten levende ord som ikke har vist seg å ikke inneha noe annet enn kristnes variant av det iranske prestestyret??
Nei selvfølgelig vi ikke sla forby FRP. Det er demokrati og ytringsfrihet her i landet og vi sanne liberale ønsker at den skal gjelde alle. I motsetning til Frp som ønsker at den kun skal gjelde de som finnes verdige eller hvite kristne. Carl I Hagen sier at dette ikke er partiet sine meninger. Neivel, men han tale på Livets ord sitt stevne i Bergen utalte han nesten identiske meninger. det neste han ordet han ikke turde å ta i sin munn var forbud.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s