Stopp støtten til terrorister

Photo by Juliano Couto on Pexels.com

Krekar blir beskyld for terrorisme. Og høylytt fra Frpere og andre ymse kristne grupperinger skrikes det og hylles det. Denne mannen må ut. At saken ikke er ferdig behandlet i rettsvesenet ser ikke ut til å spille noen som helst rolle. At man heller ikke kan levere mennesker til land der de har dødsstraff ser heller ikke ut til å gjøre noe som helst.Takket være 11 september har nesten alle muslimer verden over blitt stemplet som terrorister. Men er de egentlig de eneste??I flere år har allerede Isralerene drevet utstrakt terror mot sivile på Gaza og vestbredden. Flere Fn resolusjoner har blitt vedtatt uten at de har bidratt stort til fred. I tillegg har Israel brutt det som finnes av internasjonale lover og regler uten at dette har fått særlig stort etterspill. Noe har det resultert i her i landet og det er at enkelte fundamentalistiske kristne har hatt den store gleden av og beskylde fredsaktivister for anti-semetisme og terrorstøtte. Hvorvidt disse folkene har lært seg og slå opp i en ordbok for å se hva disse ordene betyr er heller tvilsomt.Men hvis dette er terrorstøtte bør man da ikke kalle en spade for en spade. Det er etter internasjonale regler forbudt og flytte sin befolkning inn på okkuperte områder. Dette er noe Israel i årevis har gjort. Selvfølgelig har de da også bevist ødelagt Palestinske bosettinger. Det mest intresante er at støtte til å opprette disse bosettningende blant annet kommer fra diverse menigheter og enkeltpersoner i Norge. Dette skjer uten at domstolene bryter inn. Jeg mener dette er en skam og at dette burde sees som terroriststøtte på lik linje med støtte til fundamentalisteike muslimske terrorgrupper. Er det ikke på tide at vi kaller en spade for en spade??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s