Amerikanerene vet det

Photo by ROMAN ODINTSOV on Pexels.com

http://www.dagbladet.no/dinside/2005/03/21/426858.html

Selv om det har kommet mange kampanjer i statene de siste årene om å frastå fra sex før ekteskapet ser det ut til at den oppvoksende slekt der borte tar saken i egne hender. Som kjent er det jo advarsel mot sex og annen styggdom som skal hjelpe de aidsrammede og tenåringsgraviditeter, ikke kondombruk og å opplyse om sikker sex. I Norge har man forsøkt seg på verdt å vente på kampanjen, som ikke hadde den store effekten. Nordmenn synes det fortsatt er verdt å kjøre på, og bra er det. Vel allikevel har inngått en løfte om å la være kan jeg anbefalle linken her, så kan dere se om dere ikke vil følge amerikansk ungdom sine råd hvis nøden skulle bli for stor.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s