Israel atter en gang

.

Photo by Haley Black on Pexels.com

Ser at Krf. vil slette all kritikk av Israel i sitt nye program. Såpass mye er den kristne humanismen verdt ser jeg. Hva med å prøve å lese menneskerettighetserklæringen?? Mye å lære der.

Det er rart hvordan noen land fritt for holde på som de måtte ønske, mens andre blir innvandret så fort de velger en person man ikke liker, eller at det sitter en president der som ikke har helt de riktige økonomiske interesser som den såkalt frie vestlige verden har. I Irak debatten har USA og Storbritannia stadig vekk fokusert på hvordan Irak må overholde Fn sine resulosjoner. Ti år med blokader har man drevet med for å holde dem i sjakk og det eneste resultatet er at ti tusener av uskyldige ha måtte sulte i hjel. Man Israel har man helt sett ut til å glemme i denne debatten. Sharon har hele sin regjeringstid gjort sitt ytterste for å bryte det som er av Fn resulosjoner og menneskerettigheter uten at det har ført til noen som helst for reaksjon.
Hvis Fn skal ha troverdighet må den slå ned på alle for for menneskerettighetsbrudd, ikke bare mot de statene USA ikke liker.
Norge og FN må presse Israel til å stoppe drapskskavdronene sine i de okkuperte områdene og godkjenne en Palestinsk stat. Først bør man kanskje i Norge sette KRF og FRP på skolebenken og gi dem en kurs i menneskerettigheter og at de bør gjelde for alle. Ikke bare kristne.
Det er rart hvordan noen land fritt for holde på som de måtte ønske, mens andre blir innvandret så fort de velger en person man ikke liker, eller at det sitter en president der som ikke har helt de riktige økonomiske interesser som den såkalt frie vestlige verden har. I Irak debatten har USA og Storbritannia stadig vekk fokusert på hvordan Irak må overholde Fn sine resulosjoner. Ti år med blokader har man drevet med for å holde dem i sjakk og det eneste resultatet er at ti tusener av uskyldige ha måtte sulte i hjel. Man Israel har man helt sett ut til å glemme i denne debatten. Sharon har hele sin regjeringstid gjort sitt ytterste for å bryte det som er av Fn resulosjoner og menneskerettigheter uten at det har ført til noen som helst for reaksjon.
Hvis Fn skal ha troverdighet må den slå ned på alle for for menneskerettighetsbrudd, ikke bare mot de statene USA ikke liker.
Norge og FN må presse Israel til å stoppe drapskskavdronene sine i de okkuperte områdene og godkjenne en Palestinsk stat. Først bør man kanskje i Norge sette KRF og FRP på skolebenken og gi dem en kurs i menneskerettigheter og at de bør gjelde for alle. Ikke bare kristne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s