Folkerett

Photo by Rodrigo Souza on Pexels.com

http://www.amnesty.no/web.nsf/pages/683DD4DB39505AF0C1256FC8004AC439Ja inetrnasjonale kjøreregler ser ut til å være et vanskelig tema. Vel men uansett hva såkalt ny-konservative og republikanere her til lands skulle mene om det er det verdt å sjekke denne linken.http://www.amnesty.no/web.nsf/pages/land-tema Enkelte såkalte Usa og Israel venner her inne har kritisert menneskerettighetsaktivister bare for å kritisere Usa og Israel. jaja Ordet venn i denne betydning er vel ganske festelig egentlig. Og med den retorikken de bruker blir alle som ikke stemmer Sharon eller i Israel og Usa landssvikere etter deres betegnelser. Linken ovenfor går til Amnesty. der kan man få oversikt over hvilke menneskeettighetsbrudd som skjer over alt på kloden.det er håp folkens. Verken Frp eller demokratene har vunnet valget ennå og Livets ord er ikke annet enn en sekt ( noe jeg håper de blir for alltid. Stå opp kjemp for menneskerettigheter og demokrati.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s