Løper fra ansvaret

Photo by Burak Kebapci on Pexels.com

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/irak/article1006688.ece?rfid=bmSkal si at frekkheten har ingen begrensninger. At man nå har kommet frem til at Iraks tidligere diktator ikke hadde noen masseødeleggelsevåpen kommer ikke som noen overaskelse. Det verste er at det blir fremtsilt at det var etterettningen sin feil. Buch og især hans vise-president var klar over dette hele tiden, men man skal jo gjøre tjenester for dem som betaler valgkampen for dem. Kunne vært artig å sett hva som kunne ha blittt resultetet hvis Norge irriterte på seg Chenny sin tidligere arbeidsgiver.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s