KUR FOR KJÆRLIGHET

Photo by Polina Tankilevitch on Pexels.com

Jeg kan i hvert fall si en ting og det er at de kristne fundamentalistene i dette landet ligger ikke på latsiden. Kure for homofili begynner å bli mer og mer på mote. Blant disse vulgære er det nå organisasjonen til Helhet som er mest i skuddet. I VG den 19.06.2001 presenterte styreleder i denne Til Helhet Erling Lundeby de mest kvasi psykologiske argumenter som man knapt nok kunne være mulig å framdrive i moderne tid. Det er ikke lenger bare snakk om å hjelpe homofile til et bedre liv nei, her skal man hjelpe alle de stakkarene som sliter med ekle homotanker.Det er jo det ufyselige samfunnet som har drevet dem inn på disse stygge ting og fylt dem med vranglære. På en måte har de rett. Det er en del som sliter med sine homoseksuelle tanker, men ikke av den grunnen de tror. En novarapport for en stund kunne vise til hvordan unge homofile som har store selvmordstanker for det de ikke blir akseptert av verken familie eller samfunnet ellers. Når disse gruppene holder på med disse metodene gir de faktisk legitimitet for den spotten disse menneskene blir utsatt for. Urene seksuelle tanker er et ord som til stadighet blir brukt om denne legningen. Da må jeg jammen sitte undre meg, er de ekstreme religiøse i dette landet så utrolig opptatt av sex at når de ser homofile så er det eneste de tenker på er at disse menneskene ikke har føleser, men kun er ute etter sex med alle. Tipper nok mange var like sjokket som meg da de så filmen skitne syndige meg om den unge kritsne homofile gutten som tok livet av seg selv. Hadde han kunne fått lov til å bli akseptert som det han var hadde han led i dag, men den kristne nestekjærligheten strekker seg ikke så langt. Man kan jo klart se det når man ser hva visse predikanter sier. En pastor i livets ord hadde får ikke lenge siden utalt følgende om homofile; Griser vet bedre. Men han er ikke den verste. Presten Svenning Jørgensen i Telemark klarte å sammenligne homofili med dyresex. Slike utelater minner meg sterkt om det nazistene på 30 tallet i Tyskland når de sammenlignet jødene med rotter. Hva blir det neste disse høye moralske karer foreslår neste gang mon tro. At vi skal finne fram den rosa trekanten igjen så garantert vet hvem de er så vi kan virkelig drive spott og spe med dem. Er det rart at mange unge homofile vurderer å ta sitt eget liv. Før man prøver å lage programmer for å lære folk å leve hetroseksuelt og harmonisk burde man heller lage kurs mot homofobi. Noe å putte inn i skolepolitikken din Bondevik?? Hvis dere da fortsatt bryr dere menneskerettigheter da.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s