Stopp den israelske terroren

Photo by Pixabay on Pexels.com

Mens det forferdelige terrorangrepet på USA foregikk var det en viss annen stat som ikke lå m på latsiden. Når alle lands media var rettet mot USA fortsatte Israel sine grusomme terror angrep på den palestinske befolkning. Nå skal terror bli slått hardt ned på uansett hvem som fullfører dem. Terroraksjonene som er utført av Hamas og andre ytterliggående orgininisasjoner i Palestina tar jeg sterk avstand fra. Men man må ikke glemme hvordan den palestinske befolkning i flere år systematisk har blitt misshandlet av styresmaktene i Israel. Unger har blitt skutt ned og drept for å demonstrere. Har det skjedd en terroraksjon i Israel gjør Israel enorme hevneangrep. Dette er for å forsvare oss mot terrorister sier de. Men det som skjer at uskyldige mennesker blir drept i regelrett hevn. Det kjøres inn med tanks, f16 fly og rakettangrep. Noe som palestinerne umulig kan forsvare seg imot . I et intervju med organisasjonen leger uten grenser på tv tidligere i år kunne de fortelle om sine opplevelser på vestbredden. De viste hvordan elveåringer direkte hadde blitt skutt i hodet, med det eneste formålet og ta livet av dem. Hva har uskyldige elveåringer å stille opp med mot israelske soldater. Det er snart på tide at man får stilt Sharon for en internasjonal krigsforbryterdomstol. Mannen har allerede drept mange uskyldige og kommer garantert til å gjøre det igjen. Og til dere såkalte kristne som forsvarer denne mannen. Lytt til Rose Marie Køhn. Det er en biskop som har hjertet sitt på det som er hovedelementet i bibelen, nemlig kjærlighet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s