Finnes det grenser

Photo by TIMO on Pexels.com

Ja man kan faktisk begynne å lure etter å ha lest diverse innlegg fra demokratene som de pussig nok kaller seg, der de beskylder samtelige meningsmotstandere for antisemittisme. Særdeles intresant var det å lese hva han satt under den definisjonen. Det var selvfølgelig blitzere og alle muslimene her i samfunnet som nå har gjort det så vanskelig for vanlige mennesker å ferdes trygt ute. Dette er jo selvfølgelig gode nordmenn som støtter Israel i et og alt og gjerne skulle se at Sharon fikk Nobels fredspris og det som større er. Disse menneskene ser på seg selv som representanter for flertallet av det norske folk som skal man tro demokratene, ikke tør å si noe som helst på grunn av de blir truet til taushet av forferdelige personer som blant annet meg. Det som gjør innlegget så intresant er den utrolige vide definisjonen av begrepet antisemitt Menneskerettigheter for Palestinere og motstand mot Sharon sin politikk generelt er antisemittisme. Overgrepene som foregår mot palestinerne blir fullstendig neglisjert i innlegget som heller fremstiller oss som kjemper for et fritt Palestina som en gjeng som fullt ut støtter overgrep som skjer mot jøder i Europa. Vi Liberale ser helt klart at disse overfallende ikke annet en ondskapsfull rasisme som vi tar sterk avstand fra!
Demokratene henviser gjennom sine innlegg sitt til at de miljøene i Norge som støtter Palestinerne, jubler frem overgrep mot Jøder. I den virkelige verden er det slik at de miljøene i Norge som jobber for fritt Palestina har en lang tradisjon på å jobbe mot rasisme og trakkesering generelt, bla stiller Palestina komiteen opp i 9 november tog hvert år for å minnes krystallnattenten og å ta avstand fra Jødeforfølgelsen.

Det jeg skulle likt å ha svar på er hvorfor er trakassering av muslimer og innvandrere i Norge helt legitimt, mens folk som kritiserer Sharon får Nazi stempel. Er det legitimt at folk som heter Ali ikke får den jobben han har på grunn av sin innvandrer bakgrunn. Hvordan kan man snakke om nazisme og trakassering når lederen får dette partiet tidligere i vinter støtter en håndverker som nekter å fikse en person garasje fordi han er muslim. Når demokratene benytter en hver anledning til å trekke frem negative ting om muslimer. Er denne trakassering noe bedre?. Hvorfor er dere ikke villig til å ta tak i trakassering av mennesker på generelt grunnlag – har det noe med at de fleste har feil religiøs bakgrunn og hudfarge å gjøre?.
De fleste av oss som støtter den palestinske sak kommer fra flere ulike politiske miljøer. Selv er jeg sosial libralist og hvis du sjekker ut hva slags ideologi det er vil du fort finne ut at er langt unna det som kalles antisemittisme eller nasisme for den saks skyld.
Videre er det også en annen ting jeg lurer litt på. hvis vi som er motstandere av Sharon er nazister, hva blir de israelere og jøder ellers i Europa som er i mot mannen. Er disse da landssvikere?? Det finnes Jøder som er imot Sharon i likhet med at det finnes palestinere som er imot selvmordsbombere. Det finnes faktisk de menneskene som er motstandere mot den politikken som Israel fører på det grunnlaget at vi kjemper for menneskerettigheter. Uansett om de er Jøder, Palestinere, svarte eller hvite.
Skal denne debatten komme noe spesielt lenger krever det at enkelte politikere og ledere for enkelte menigheter setter seg inn i hva kjemperene for palestinsk frihet egentlig står for. Da hadde dere nok fått dere en stor overraskelse. Humanisme og menneskerettigheter har ingenting med antisemittisme å gjøre. Hvis dere tror annerledes så finnes det mange gode ordbøker og leksikon der disse begrepene er nøye forklart. Lykke til med studieringen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s