Hvorfor er det så viktig

Photo by Christian Diokno on Pexels.com

KrF-leder Dagfinn Høybråten ble mottatt med både hallelujarop, sang og taktfast applaus da han talte på Levende Ords kveldsmøte lørdag., skriver Bergens tidende i dag. Spørsmålet blir, hvorfor er det så utroli viktig for politikerene å få annerkjennelse fra denne lille fundementalistiske menigheten i Bergen. Burde man heller ikke forsøke å appelre til oss liberale livsnyttere, jeg tror det er flere velgere å hente der. Tiden for mørkemenn som Envald og hans ideer har jo for lengst gått ut på dato.

http://www.bt.no/lokalt/bergen/article.jhtml?articleID=385791

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s