Ikke uventet

Photo by Tima Miroshnichenko on Pexels.com

Mange var spent på hvilke ny høyesterett dommer Bush nå skulle velge. Selv om de ikke kom som noen overaskelse at han ville velge enn konservativ enn hadde enkelte håpfulle ventet at han kanskje skulle være litt forsonende. Men vi som har fulgt med på hva denne karen har utrettet de siste årene var vel ikke så overasket at den ultra konservative John G. Roberts Jr. For miljøvernsforkjempere, mennekserettsaktivister, aborttilhengere, likestillingsforkjempere osv er dette en meget trist dag. Enda verre er det å tenke på at de sitter på livstid og fyren bare er femti år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s