Radioarbeidet

Photo by Pixabay on Pexels.com

Litt reklame for noe alle burde høre på. Nå går kampem også på lufta.Litt reklame må man jo få lov til å drive. Dette er fronten på hjemmesiden vår og adressen er www.radioarbeidet.tk  Her kan du høre på opptakk av sendingende våre. Etterhvert kommer det ogspå til å bli lagt ut både presentasjoner og musikk til gratis nedlastning. Det er mulig å få spilt din demo på radioarbeidet, så har du noe du vil ha spilt send oss en mail på radioarbeidet@hotmail.com. Dette gjelde rogså hvis du har noen forslag til saker eller noe du vil ha tatt opp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s