Paven ? er det bruk for ham?

Photo by Marina Gr on Pexels.com

Europeerne later som om Gud ikke finnes
http://pub.tv2.no/nettavisen/verden/article411047.ece

Ja, dette må virkelig være en tragedie for de høye herrer, at de nå plutselig mister makten over menneskene på dette kontinentet. Er det noe som har vært både nyttig og positivt så er det i min mening akkurat det at kirken har mistet mye av sitt maktgrunnlag.

Italienerne fulgte pavens råd
http://pub.tv2.no/nettavisen/verden/article406185.ece
http://pub.tv2.no/nettavisen/verden/article398393.ece

Men det er ikke bare lys i tunnelen. I Italia har uheldigvis paven alt for mye makt. Under valget angående innføringen av en ny lov for ikke lenge siden gikk paven ut og oppfordret folk til ikke å stemme, noe som gjorde at valget ble underkjent.  At paven skal være med å ødelegge demokratiske prosesser er direkte skammelig.
Men den nye paven Benedict har ikke tenkt å stoppe der. I Norge har den katolske kirken en kommisjon som også ser det som sin oppgave å bry seg inn i de demokratiske prosesser. Her har man oppfordret katolikker til å la være å stemme Venstre, Arbeiderpartiet og SV. Det sies at lignende kommisjoner også er i gang i andre land.
Paven har også i likhet med andre religiøse tenkt å bry seg inn i menneskers seksuelle vaner. Om dere sjekker ut linken under, vil dere skjønne hva jeg mener. Jeg syntes det alltid er gøy at en gjeng høye herrer som har avstått fra sex, på død og liv skal nekte alle andre å kose seg litt også.

Paven maner til seksuell avholdenhet
http://pub.tv2.no/nettavisen/verden/article405133.ece

Det ser også ut til at kampen mot homofili er noe som ikke skal være et menneskes valg, men opp til disse sex-avstående herrer. Man kan jo godt forstå dem, for man kan jo bare tenke seg hva som foregår bak klosterveggene til de seksuelt frustrerte munkene og nonnene.

Paven mot homofile
http://pub.tv2.no/nettavisen/verden/article405133.ece

Vel, dette var alt om den katolske kirken for denne gangen, men under dette valget hvor både Kystpartiet, demokratene, FrP og KrF skal kjempe om de fromme stemmer blir det nok å ta av som jeg kan presentere dere for fremover.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s