Det er ikke lett å ha visjoner

Photo by Lukas on Pexels.com

Det er ikke lett å ha visjoner og drømmer. Det er noe Arne Fjørtoft har fått erfare i sin karriere. Han begynte som reporter i nrk og dermed reiste han ut for å redde verden. Han forsøkte seg som leder i venstre noe som så ut til å gå meget bra en stund. 8 prosent var partiet oppe på, men så røk det rett utenfor og partiet kom ikke inn på stortinget i tillegg til at de satt igjen med en gigantisk gjeld. Hva som gikk galt skal jeg ikke gå inn på her, men som sagt livet er ikke alltid like lett.


I ettertid har han drevet et utrettlig arbeide for organisasjonen world view international. Han innsats for å opplyse ungdom i den tredje verden og hans utrettlige kamp mot sult og fattigdom burde absolutt blitt bedre belønnet, men slik gikk det ikke. Hans evne til å følge alle reglene for å drive bistandsarbeid ser ikke ut til å være like god og nå har norske myndighetene satt stopper for pengekranen, noe som er fryktelig synd. Flere burde få opp øynene for hans arbeide og støtte opp om det.
http://www.dagbladet.no/kultur/2005/06/20/435172.htmlhttp://www.gm-unccd.org/FIELD/Foundations/WIF/WIFProfile.htmhttp://www.bistandsaktuelt.com/Les.asp?ID=260

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s