Halleluja for en mann

Photo by JC Romero on Pexels.com

Halleluja for en mann. Ingen person har fått meg til å le mer de siste årene en denne fyren. Det er ingenting som er så festelig når personer gjør seg til hersker, dommer og fører på en og samme gang. Israel og USA for alle penga og da især hvis det er Busch eller Sharon de er snakk om får han blir han helt i hundre. Alle muslimer er noe faenskap som ødelegger Norge, når det gjelder kvinner er de underlagt mannen, når det gjelder homofile er de noen svin og slik holder det på i det uendelige. Avkristning i Norge er et problem ifølge ham. Ham om det, flere av oss andre syntes faktisk det er meget behaglig. Tanken på at slike personer skal få styre våre liv og levemåte er en skjebne verre en død.  Livets ord og Flåten samler inn massevis av penger, man kan til og med bruke kredittkort når man gir kollekt. De er foreløpig en sekt (å måtte de for alltid være det) selv om de klarer å lage store overskrifter. Carl I hagen støttet opp på en av deres arrangementer i fjor og følte nok han hadde kommet til himmelen. Vel nok om mine subjektive meninger om fyren, sjekk linkene nedenfor.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s