Mannen som er en selvfølge å hate

Photo by Sharefaith on Pexels.com

Mannen er nesten som en klisjé å regne når man snakker om personer man ikke liker. Men man kan ikke ha en liste rasshøll uten sjefen over alle rasshøll. Det sies at grunnen til at han vant presidentvalget foran Kerry var at han var så folkelig. Dette var karen amerikanerne kunne tenke seg å ta en halvliter med på puben. Jeg måtte nok hatt langt sterkere saker. I Norge har han ikke mange fan som har turt å komme seg ut av skapet ennå. Selv om det virker rimelig klart at han har sine støttespillere blant politikere i høyre, noe som ikke overrasker meg stort.
Bondevik lever i den tro at det var deres religiøse tro som fikk Bush til å bli smigret å ikke være sint når han satt den norske regjering var imot krigen i Irak ( som de nå deltar i ). Saken var heller den at han gir fullstendig faen, noe som han også gjør med menneskerettigheter. Han kunne ikke svare på Amnesty internasjonal sine anklager uten å kalle de idioter. Vi må nok holde ut tre år til, men sjekk disse linkene jeg legger her så skal dere se litt artig fakta om mannen.

http://www.bistandsaktuelt.com/print_hoved.asp?ID=434http://www.pluss-lma.no/positiv/kondomer.asphttp://www.humanrights.uio.no/omenheten/seminar/forum/forum_31.03.04.htmlhttp://www.klassekampen.no/utenriks/2831/2842http://www.offentlig-dumskap.no/amerikanerane/tortur.htmhttp://www.legermotatomvapen.no/artikler/atomvapen/Rotblat%20july%2018%202003%5B1%5D.htm

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s