Sjefsnasjonalisten

Photo by Sharefaith on Pexels.com

Se hvem som hilser på hverandre på dette bildet. Noe for dere Bush fans å tenke på.

Sjef nasjonalisten
Det er ikke lett å elske USA hele tiden. Selv er jeg en stor Amerika venn, allikevel finner jeg dagens amerikanske administrasjon i så stor utakt med det jeg har blitt lært opp til skal være deres verdier. Demokrati og rettsikkerhet står ikke høyt her i gården og uansett hva som har skjedd på den berømte fangeleiren på Cuba forsvarte han opprettholdelsen av leiren når han var i stavanger forrige uke. Amerika First er et slagordet han lever opp til og uansett hva andre land angår er et hvert land som ikke følger han minste vink forædre, noe som han i stor still har kalt både frankrike og tyskland. Hans forsøk på å splitte Europa, med å dele det inn i hva han kaller det nye og det gamle Europa har ikke akkurat skapt forsoning å allianser, men en enda verre forhold mellom Europa og USA., noe som ingen tjener noe som helt på. Enkelte ønsker han dømt i den internasjonale domstolen i Haag, noe som alle frihetselskere skulle ønske, men som bare er og blir en fjern drøm.http://www.ba.no/meninger/leder/article1621888.ece
http://www.klassekampen.no/goto?lid=6204&view=print

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s