Vise Idioten

Photo by cottonbro on Pexels.com

Vise-idoten
Kan du tenke deg å stikke av med 1 milliard kroner (ja jeg tuller ikke) for og ledet et av verdens største oljeselskaper. Et selskap så stort at de kan få en president til å sette i gang en krig for deretter skaffe seg enorme kontrakter med å bygge opp landets oljeindustri. Da kommer du til å elske denne karen. Vanligvis er det ikke så dumt av en statsleder å ha noen moderate rådgivere eller ministere rundt seg. I president Busch sitt tilfelle er det annerledes, han å skaffe seg like godt enda verre. Dette er en av dem, resten av dem skal jeg ramse opp etter hvert. Mannen er prinsnippel som bare pokker, konservativ og hard var han mot alle, men så fikk han er aldri så lite problem. Det viste seg nemlig at hans datter var lesbisk, noe som sikkert forklarer hvorfor det plutselig har tatt så lang tid for Busch å endre grunnloven slik at det blir forbudt for homofile å gifte seg.Ellers er han en konservativ av den sorten Envald Flåten elsker å trykke til sitt bryst og ikke særlig tilhenger av menneskerettigheter.Sjekk disse linkene.http://www.iwpr.net/index.pl?archive/irq/irq_01_2_eng.txthttp://www.grouchyoldcripple.com/cgi-bin/obscurecomments.cgi?entry_id=1298

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s