Liberal Helt

Leste på en amerikansk konservativ side for en stund tilbake at denne mannen hovedverk friheten var en av historiens farligste bøker. Dette gjør det absolutt mer verdt å lese den. Mens Marx har gått ut på dato vil denne mannen aldri gjøre det.

http://melbecon.unimelb.edu.au/het/mill/women.htm
http://www.fordham.edu/halsall/mod/jsmill-lib.htmlhttp://www.nrk.no/nyheter/bakgrunn/portretter/572787.html
Mannen som jeg personlig mener er den aller største indologen, og det er han som er stamfaren til de fleste liberale partier av ulik sort. Selv om enkelte sosialdemokrater i dag prøver å gjøre han til sin er det i partiet Venstre man finner han ideologi tydeligst. Vil man vite mer kan man bare følge overnevnte linker. Mannen som jeg personlig mener er den aller største indologen, og det er han som er stamfaren til de fleste liberale partier av ulik sort. Selv om enkelte sosialdemokrater i dag prøver å gjøre han til sin er det i partiet Venstre man finner han ideologi tydeligst. Vil man vite mer kan man bare følge overnevnte linker. Mannen som jeg personlig mener er den aller største indologen, og det er han som er stamfaren til de fleste liberale partier av ulik sort. Selv om enkelte sosialdemokrater i dag prøver å gjøre han til sin er det i partiet Venstre man finner han ideologi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s