Nei til kondomer??

Photo by Anna Shvets on Pexels.comTenkte jeg skulle ta fri fra blogging til jeg var ferdig med eksamen, men i dag så jeg noe på 60 minnuts som fikk meg virkelig til å le å bli litt skremt på samme tid.
Det er kjent at kristen konservative har en stor forkjærlighet for å titte under dynene til mennesker å fortelle dem hva slags sex liv de skal ha, men kampanjen Bush og han medskyldige nå driver kan faktisk sette en del mennesker i fare i tillegg til at unge mennesker forhold til sex vil bli ødelagt senere i livet.
Kort litt hva kampanjen dreier seg om, det er nemlig å oppfordre unge til ikke å ha sex før ekteskapet. Det må de gjerne gjøre, men det er kampanjen de driver i tillegg som skremmer meg er at den fokuserer på at kondomer egentlig ikke hjelper noe som helst. For å printe inn dette budskapet folks mentalitet har de brukt over 1 milliard, husker ikke om det var dollar eller kroner, men allikevel er det bortkastete penger. Å investere penger i å hindre at folk har sikker sex kan gi inntresanne utslag på hiv og aids statistikken i årene som kommer.
88 % bryter løftet sier undersøkelser i tillegg viser det seg at ungdommene har funnet sitt egent lille smutthull. De bedriver mer form for anal og oralsex. De er praktisk talt vaginalt jomfrulige, så da kan de vel leve med god samvittighet. Jeg tror dette ikke er sunt, tenk deg din første seksuelle erfaring er analsex, tror det vil være skadelig for sex livet for mange.
Bush velger å hindre opplysningskampanjer om kondomer i ulang også, lurer på hvor mange liv han kommer til å få på samvittigheten etter hvert.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s