Fundamentalisme på Norsk

Photo by Aleks Magnusson on Pexels.com

Kristen samlingsparti
Det er ikke lett å kritisere verken Buch, Sharon eller de såkalte bibeltro uten at det får konsekvenser. Enten blir man kalt antisemitt, antikrist eller usahater. Muslimer har blitt nåtidens kommunister og høreradikale og ytterliggående kristne her i landet. Enkelte ganger er det fantastisk hvordan de ytterliggående innfor hver religiøse tro bunn og i grunn ser ut til å være enig om det meste utenom at de ikke liker hverandre. Her skal jeg ta for meg en rekke partier til høyre fremover på å vise dere hva slags alternativer disse guds utvalgte egentlig har. Midtøsten har ikke demokrati sier?, vel her skal dere få en kjapp titt på partiet kristen samlingsparti.

Kristent Samlingsparti (KS) har Bibelen og Grunnloven som sine ideologiske fundamenter. Et hovedformål med partiet er å legge forholdene best mulig til rette på det politiske området slik at den avkristningsprosessen som har funnet sted kan stanses og reverseres. Hvis dette skal lykkes, må også den sosialistiske tankegangen som gjennomsyrer politikken i Norge erstattes med bibelbasert tenkning. Partiet går inn for at enkeltmennesket og familien skal få den frihet og trygghet som Gud har tiltenkt dem, men at samtidig ansvaret overfor Gud og medmennesker tydeliggjøres.

Høres dette kjent ut?? Tja la oss bytte ut gud med Allah, Jahve eller Carl I hagen for den saks skyld og likheten blir fengende. Ja men i disse ekle muslimske landene finnes det ikke noe demokrati vil enkelte si, stemmer nok det, men det blir det antakeligvis ikke heller hvis disse karene skulle få overta landet.

KS går inn for at alle lover skal være i harmoni med Bibelen. Det er derfor en selvfølge at ugudelige lover som f.eks. Fosterdrapsloven og Partnerskapsloven skal avskaffes, og at Likestillingsloven skal avskaffes eller fullstendig omarbeides. Kristendomsundervisningen i skolen må gjenreises til en bibelsk standard. Den norske kirke skal være en bibeltro Jesu Kristi kirke – ikke et redskap til å gjennomføre menneskemeninger som er i strid med Guds Ord. Såkalt «samboerskap» må erstattes av livslange ekteskap. Foreldreretten må respekteres.

Les første setning og spør deg selv hvilke annet land i verden dette minner deg om?? Jeg vil faktisk hevde Iran. De har valg, men representanter som rådet av de hellige voktere ikke finner forenelige med de Islamske lover.
Deretter skal homofile atter en gang bli diskriminert, kvinnen sin kropp skal bestemmes over og kvinnerollen skal tilbake der den var i middelalderen. Det kan ikke være lett for underernærte menn å ønske kvinner noe som helst suksess her i livet.
Og menneskerettigheter, fysj og fy noe slikt skal vi ikke ha. Minner meg litt om hva Rumsfeldt sa for en stund tilbake; man kan jo ikke la menneskerettigheter stå i veien for lampem mot terror.
Kristendommen i luthersk forståelse skal være statens offentlige religion, som fastsatt i Grunnlovens § 2. Det betyr at både statens lover og statens styre skal være i overensstemmelse med kristendommen. Alle barn som har foreldre som bekjenner seg til den evangelisk-lutherske religion skal oppdras og undervises i overensstemmelse med denne. Andre barn skal kunne få fritak fra en konfesjonsbundet forkynnende kristendomsundervisning, men alle norske barn skal ha en grundig orientering om hva kristendom er.

Eller hva disse herrer mener at kristendom er. Lurer på hvordan de skal få dette utført. Skal vi ha et voktertråd som gjennomgår alle lover og lovforslag for å sjekke ut hvor vidt de strider med Gud eller ikke.
Å selvfølgelig forelderenes rett til å velge for bara og seg selv innskrenkes jo hvis bibelen og vokterrådet sier dette.

Etter Grunnlovens § 1 er Norge «et frit, selvstendig udeleligt og uafhændeligt Rige. Dets Regjeringsform er indskrænket og arvelig monarkisk.» Ut fra 1. Mos. 11,6-9 og Ap.gj. 17,26-27 er det Guds vilje og plan at menneskene skal leve i nasjonalstater med hvert sitt språk. All den stund det er to nasjoner innen norsk riksområde, den norske og den samiske, må forholdet mellom dem ordnes slik at hver av dem kan leve sitt nasjonale liv.

Å slik kan man altså tolke bibelen.  Hvor i bibelen det står skrevet at nasjonalstater er hellige vet jeg jammen ikke.
. Med basis i Grunnlovens § 2 avviser vi fremmede religioner og ideologier som kan true kristendommens stilling.

Stort sett alle former for livssyn kan true kristendommen, både religiøse og ikke religiøse. Kunne like godt ha skrevet at de ønsker å gjøre Norge om til en kristen variant av Iran. Eller kalt programmet tilbake til middelalderen.
 Den private eiendomsrett og odelsrett skal vernes. Grunnlovens § 104 og 107. Dagens rovdyrpolitikk undergraver den private eiendomsretten til arealene og er i virkeligheten organisert dyreplageri. Rovdyrplage er en følge av syndefallet og skal ikke legitimeres. Kristent Samlingsparti vil ha full trygghet for beitedyr, vilt og bosetting.

Dette punktet finner jeg meget fascinerende. At dyrene spiser sau kommer på grunn av syndefallet. Ikke noe biologi og økologi kan ikke bortforklares med litt god gammeldags konservativ  bibeltolkning. Lurer på hva bondelaget mener om dette??
Det skal være tale- og trykkefrihet. Grunnlovens § 100. Det må bli slutt på at NRK sensurerer andakter og at biskoper sensurerer prekener slik at forkynnere ikke får lov til å forkynne Guds Ord helt ut. Men blasfemiske og pornografiske ytringer tjener ikke noe positivt formål. Slike ting skal derfor ikke ha beskyttelse av bestemmelsen om tale- og trykkefrihet. Her er det mye som KS vil forsøke å rydde opp i både i NRK og i andre media.

De er imot at NRK skal få sensurere andakter?? Men all annen form for sensur er helt greit. Rydd opp i media?? Bush og de kristenkonservative republikanerne ville elsket dette.
Hjemmet skal vernes som samfunnets konstituerende og sentrale kjerne. Det livslange ekteskap mellom én mann og én kvinne er den eneste akseptable ramme for seksuelt samliv. Barna bør oppdras til tro og gudsfrykt og derved til dugelige mennesker for Gud og sin neste.
Menn og kvinner er likeverdige, men ikke like. De har derfor ulike oppgaver i hjem, menighet og samfunn. Likestillingsideologien avvises som den demoniske åndeimpuls den er.

Demoniske åndsimpuls?? Barna skal bli dugelige mennesker for Gud?? Eller slaver for mørkemenn?? Det at de har klart å finne ut at kvinner og menn er ulike viser at de lært seg blomsten og bien allikevel. Seksuelt samliv må jo selvfølgelig lovreguleres og da holdt fra dem som jeg tviler på knapt nok vet hva penetrering er for noe.

KS er for religionsfrihet, men er imot støtte til andre religioner enn kristendommen.

Dette må vel komme fra den liberale fløyen i partiet eller hva?? Nærmeste man kunne skimte av solidaritet der i gården. U-hjelpen bør i støtte grad kanaliseres gjennom kristne og humanitære organisasjoner for bedre effektivitet, menneskekjærlighet og kontroll.

Dette er meget viktig. Vi ugudelige mennesker må ikke få liv til å drive hjelpearbeid. Nei fy mennesker trenger jo ikke mat, medisiner og kamp mot hiv/aids, de trenger selvfølgelig bibler så de kan død med et bredt smil om munnen.
Dette var en liten gjennomgang av dette partiet som takk og pris ikke fikk ene enste representant inn på stortinget, noe som viser at Gud vet hva han vil og det er ikke kristen fundamentalistiske mørkemenn i førersettet.
Dette var jo et lite utdrag av deres program, men tro meg de skremmedne hovedtendensene kom klart frem her.
Enkelte vil nok hevde at dette er urettferdig, folk hr joyttringsfrihet. Kunne i såfall ikke vært mer enig, men jeg har også den rett til å kjempe imot det de mener.
Videre fremover skal jeg ta for meg andre lignende grupper så gled dere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s