Ikke så gøy å være norsk i Danmark

Photo by Markus Winkler on Pexels.com

Vidar Kleppe i Norge fikk ikke noe som helst politisk makt i Norge under dette valget og det bør vi være meget glade for, vel så måtte vi tåle at FR.P ble Norges nest største parti noe som ytterlig viser at skole og utdanning bør være viktige satsningsområder også i fremtiden. Folk kan ikke utdannes nok og heller kan de ikke lese nok aviser og bøker.
Uheldigvis har Kleppe sin åndefelle i Danmark leder og statsminister for det Danske venstre fått alt for mye makt. I lommen på det enda brunere Danske folkeparti styrer han Danmark på en måte som vi liberale er glad i. Venstre var opprinnelig et liberalt parti, men har de siste årene beveget seg i mer og mer uheldig retning. Langt ifra det partiet den store Danske politikeren Uffe Ullmann Jensen ledet i sin tid. Skal ikke si så mye mer, men jeg avslutter med et lite sitat fra Lars Sponheim: Det norske Venstre finner det direkte pinlig at det danske Venstre fortsatt er medlem av Liberal International, organisasjonen av liberale partier, mens Østerrikes Jörg Heider ble ekskludert. – Det ville overraske meg meget om ikke det danske Venstre blir et tema som vil bli diskutert i denne bevegelsen
http://www.antirasistisk-senter.no/infobanken/dokumenter/samora/2-02/respektforforskjell.html
http://www.antirasistisk-senter.no/infobanken/dokumenter/samora/1-02/danmforuneuropa.html
http://artikler.no/Default.asp?vis=artikkel_side&kategoriid=&webartikkelid=200

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s