Verdisaker til den nye regjeringen

Photo by u015eeyma Gu00fcl on Pexels.com


Det er flere bloggere på nettet som klager sin nød over at folk kritiserer den nye regjeringen og svartmaler det hele. Vel nå skal ikke jeg gjøre det, men jeg skal heller komme med noen forslag til politikk som jeg mener de bør gjøre en innsats for kjempe igjennom den neste fireårs perioden. Nå kom det både kritikk fra SV og AP under valget for KR.F sin verdikonservatisme så nå burde det være en ypperlig mulighet til å bevise det motsatte. Her er noen av mine forslag, håper dere leser dette Jens, Kristin og Aslaug.
For meg er det ikke penger det dreier seg om, men enkle og grei prinsipper. Kanskje ikke så revolusjonerende, men viktige av prinsipiell karakter. Det dreier seg om lover jeg vil ha fjernet.

–    Blasfemi paragrafen: Otto Jespersen fikk gjennomgå kraftig av de fromme for en stund tilbake og de ønsket han dømt etter denne paragrafen. Latterlig synes jeg, kristne eller muslimer for den saks skyld skal ikke ha noen som helst vern  fra å bli spøket med eller kritisert.
–    Majestet fornærmelse: Ja folkes det eksistere faktisk en slik paragraf. Nå blir den ikke brukt selv om e frp lag for noen år siden forsøkte
–    Skill stat og kirke: Ja nå har dere faktisk sjansen SV eller er dere bare store i kjeften . Denne institusjonen skulle ha lagt inn tøflene for lenge siden


Dette er noe av de verdiliberale sakene jeg kunne tenkt å få igjennom. Håper dere i hvert fall vurderer det. Lykke til

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s