Bush atter en gang

Photo by moein moradi on Pexels.com

Jeg lovte faktisk for en stund tilbake om å ta for meg andre en Bush. Jeg har tenkt å holde dette løftet og er faktisk i ferd med å produsere en rekke godbiter til glede og foraktelse for andre.
Irak krigen har lenge vært en hard nøtt for Bush administrasjonen. Ikke bare må de bortforklare at det ikke fantes noen som hels form for masseødeleggelsesvåpen, noe som de forsøkte å lyve om til både FN og andre. Nei da krigen som var sponset av amerikanske oljeselskaper ga faktisk ikke billigere oljepris tvert derimot. Noe som velferds- Norge burde være glad for.
Men Bush skal ha en ting og det er at han ikke er redd for å ofre andre mennesker i sine kriger se bare her foreksempel http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article1142527.ece
Spørs bare hvor lenge det amerikanske folket skal akseptere dette, men Vietnam krigen fikk jo dure i 12 år før den stoppet med et nederlag så man vet jo aldri.
Uansett ser det nå ut til at reaksjonene kommer. Jeg leste nemlig denne http://www.nrk.no/nyheter/utenriks/5109087.html
Dette er faktisk ganske inntresant siden det er første gang hvis jeg ikke tar feil i amerikansk historie at rekkeruteringen til de militære har sviktet. Dette burde være et kraftig signal og det må sikkert enda sterkere lut til en Kerry for å få bukt med denne mannen. Nå tror jeg ikke at Bush tar signalet siden det virker som om starwars og roboter skal redde fremtiden. Jeg må av og til klyppe meg selv i armen for å sjekke om jeg ikke bare har et mareritt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s