God nyhet

Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Ja det er jammen ikke ofte jeg kan bringe noen gode nyheterher inne, men at kristenformålparagraf snart skal forsvinnne er en slik en. Etter mange års kamp ser det nå endelig ut til å være et flertall som går imot denne for lengst utgåtte paragrafen. Selvfølgelig holder de verdikonservative partiene KRF og FRP ( som av og til kaller seg liberal???? ) på sitt syn, men det ser ikke ut til å ha noen som helst effekt.
Skille kirke og stat bør nå bli neste post på programmet, men det kommer an på Arbeiderpartiet som jeg er redd kommer til å feige ut.  Samme er jeg nok redd de kommer til å gjøre når det gjelder å oppheve blasfemiparagrafen, men man kan jo håpe at det er noe der med et liberalt hjerte.
Men man kan trøste seg med at det går sakte , men sikkert fremover her i mottsettning til enkelte andre land.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s