Brenn Harry potter bøkene

Photo by Dzenina Lukac on Pexels.com

Brenn Harry Potter-bøkene
Ja det bør skje hvis pastor Jan Hanvold får det som han vil. Han melder seg nå inn i den samme tradisjonen som nazistene videreførte på trettitallet og flere ytterst til høyre og venstre gjerne vil videreføre i dag, hvis de hadde kommet til makten.
Begrunnelsen er særdeles inntresant, hør her: Harry Potter-bøkene er farlige og forføreriske, og at de byr på en skadelig lek med det okkulte.
Jeg lurer på om Hanvold noen gang har slått opp i leksikonet på ordet eventyr og forsøkt å forstå hva ordet betyr for noe.
Eventyr og okkulte fenomener er ikke av ny dato så overhodet, de norske folkeeventyr og sagn er fulle av dem uten at de på noen som helst måte har skadet norske eller utenlandske barn nevneverdig. Man må ta det som det er nemlig eventyr og ikke annet. Hvem har ikke i sin barndom fantasert om et eller annet som ikke har med virkeligheten å gjøre?? Hvis vi skal følge logikken til Hanvold vil store deler av samfunnet ende opp som djevel og demondyrkere. Det er også verdt å nevne at både forfatteren av ringenes herre og Narnia bøkene var dypt religiøst kristne begge to, hva sier du til det Hanvold.
Nå skal jeg avslutte det hele her, men hvis noen der ute er redd for islamsk fundamentalisme og Taliban bør dere følge nøye med på personer som Hanvold og kristne miljøer som representerer lignende syn og deres aktiviteter. http://www.nrk.no/nyheter/kultur/5215753.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s