Feige religiøse

For en stund tilbake oppdaget jeg en side ved navn For en stund tilbake oppdaget jeg en side ved navn Jan Åge Torp Fan Club. Dette var en hyllest side til en av Norges mer inntresanne predikanter. Jeg har kommentert ham her før og kommer garantert til å kommentere han her igjen.
Som den moderate mannen jeg var leste jeg gjennom denne siden og prøvde å kommentere noen av innleggene. I begynnelsen gikk dette greit og jeg fikk faktisk noen svar. I dag gikk jeg igjen inn på siden og oppdaget at alle kommentarene mine var slettet.
Så var er moralen med dette?? Jo det er påfallende hvordan denne såkalte bloggeren sprer rundt seg med inntresanne påstander, men når han møter en vegg av motargumenter så sletter ham dem.
Ingenting av det jeg kom med var spesielt provoserende, men i de religiøse sin leir ser det ut til å vekke litt harme.
Nå er jo det litt morsomt med tanke på at Jan Åge Torp selv vil brenne bøker han ikke liker.
Siden vedkommende ikke vil svare på sin egen side er han nå hjertelig velkommen til å legge igjen en begrunnelse her. I tillegg vill jeg at han skal svare på noen spørsmål.
1: Hvordan kan du begrunne din påstand for at Samira Munir ble drept??2: Hvordan vil du forsvare de udemokratiske utallesende til Torp og homohatet til Envald Flåten.3: Hvilken bevis har du for at kristne journalister blir diskriminert i norsk media.4: Hva syntes du om Åke Green som har kalt homsene for «en kreftsvulst på samfunnet? Vel dette var noen høydepunkter og jeg er selvfølgelig ikke bitter for at fyren nekter å svare i sin blogg. Ei heller at han sletter mine kommentarer. Men vitner jo om saker som er vonde for kristen høyre å svare på. Server gjerne flere påstander både du og andre kristenkonservative så vi får noe å kose oss med. Jeg kan garantere dere en ting og det er at aktiviteten i denne bloggen kommer til å øke betraktelig og absurde påstander kommer til å bli svart her inne. Her kan jeg ikke sensureres eller ties.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s