Svar på tiltale

Photo by cottonbro on Pexels.com

I går hadde jeg en liten utfordring til personen bak Jan Åge Torp sin Fanclub.
Det tok ikke lang tid før jeg fikk svar på tiltale etter gårsdagens innlegg. jeg kunne ikke annet å le litt når jeg leste gjennom innlegget med tittelen, Sett meg gjerne i fengsel.
Det må være grusomt for dem blant kristenfolket så føler at deres konservative menneskesyn ikke blir satt pris på av oss alle.
Innlegget hans begynner selvfølgelig med syntes synd på de stakkars prestene her i landet som kan risikere å miste jobben sin hvis de ansetter homofile. Jeg kan betrygge vedkommende med at det ikke kommer til å skje. Det norske rettsvesen og fengselsvesen har bedre ting å bruke tiden sin på enn å fengsle prester. Hvis du stiller deg sammen med meg i kampen mot å bli kvitt statskirken så kan den få gjøre som den selv vil. Jeg skal avslutte denne tråden for denne gangen, men jeg vil komme tilbake til saken.
På svar på hvorfor han slettet mine kommentarer kom han med denne meldingen: De jeg har fjernet er useriøse i innhold, og inneholder skjellsord som svin, jævla og gjøk.
Dette finner jeg meget rart, siden ingen av mine kommentarer inneholdt noe i nærheten av dette. De dreide seg om helt konkrete spørsmål, som de i mitt forrige innlegg.
Videre sier han:
Negative tilbakemeldinger tar jeg gjerne imot, hvis de er alvorlig ment, og stillet i en respektfull tone.Etter dette stiller jeg meg to nye spørsmål:
1: Syntes du at spørsmålene mine var å vise mangel på respekt??
2: Hvorfor lyver du?? tar jeg ikke helt feil er det en synd å lyve ifølge bibelen?Helt til slutt vil jeg bare si en ting både til eieren av Jan Åge Torp sin Fanclub og andre lignende blogger og nettsider. Jeg kommer ikke til å la dere slippe unna med at dere fremstiller dere som ofre. Jeg kommer til å være her å avsløre dere. Lykke til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s