Ukens nyheter om Bush

Photo by Angela Roma on Pexels.com

Mens venner av USA og Jan Pettersen gjør sitt ytterste for å fortelle det norske folk hvor viktig det er å elske Bush uten å tvile føler jeg bare at jeg atter en gang må hente frem noen godsaker fra skuffen.
Hadde tenkt å stoppe litt opp, men fyren slutter jo aldri å finne på idiotiske ting og det er i tillegg så utrolig mye annet å ta tak i så her får en stå på.
Bush vil bombe Al-Jazerra
Ja det er jammen ikke lett når media ikke er enig med deg. Da er det alltid greit å ha god militærmakt i bakhånd for å sikre at sannheten kommer frem og ytringsfriheten knebles. Lurer på om han hadde tenkt å gi BBC World og CNN samme behandling?? Vel man vet jo aldri.
http://web3.aftenbladet.no/utenriks/article236664.eceBush mindre pålitelig en Clinton
Det kommer ikke som en stor overraskelse eller hva?? Clinton fikk noen riper i laken på grunn av en aldri så liten avsuging, noe bush kunne ha trengt veldig ofte. Uansett leste jeg et sted ( husker ikke hvor ) at en del amerikanere syntes Bush var en kompis type man ville likt å tatt en øl med i motsetning til Gore. Vel skulle jeg ha tatt noen av de personene jeg likte å drukket øl med å gjort dem til statsråder hadde nok dette landet sett ganske rart ut etter hvert. Det er valg igjen om tre år og da kan en ny Clinton komme til makten. La oss be.
http://web3.aftenbladet.no/utenriks/article235094.ece
Benådet av Bush
Vel folkens jeg tok kanskje litt feil av hans syn på dødsstraff til Bush. Er du en kalkun kan du bli benådet fra den sikre død. Er du mindreårig eller psykisk tilbakestående er du ikke så heldig. Men leve kalkunen. Jeg blir varm når jeg ser slik kristen nestekjærlighet.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article1162875.ece

Vel det hva det for denne gangen folkens. But i be back.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s