En meget underholdene pastor

Photo by cottonbro on Pexels.com

Jan Åge Torp
Ja de glad konservative her i landet sliter med populariteten, noe som kanskje ikke er så rart. Til forskjell til USA har ikke disse karene særlig makt her i landet selv om de har utrolig mengder med økonomiske midler. Man må huske at i neste kjærlighetens navn skal jo kollekten brukes til å brukes til helt andre ting enn de menneskene som egentlig trenger den, men jeg skal ikke gå nærmere inn på det her.
Hva gjør man når en personen sine uttaleser ikke blir tatt godt tatt imot. Jo nemlig tre ting:
– Starte opp blogg: jan Åge torp sin fanclub er en blogg som har startet opp for hylle denne karen og i god tradisjon fra den kanten blir alle kommentarer som inneholder en smule kritikk eller seriøse spørsmål slettet

– FRP taktikken: Gjøre seg mest mulig til et offer, der man hyler og skriker etter hvor forfulgt man blir av det norske samfunnet. Herlige kommentarer som om: Må vi gå i fengsel for å si vår mening om homofile, kristen konservative blir mobbet osv osv

– Gi skylden på media: Jada all norsk media mobber kristne, fylt av kommunister og sosialister osv osv.Kunne sikkert ha nevnt mer, men det får bli til en annen gang.
Så hvem er denne karen egentlig? En ting er meget sikkert og det er at han ikke setter særlig pris noe som ikke lukter ukristenlig. Under de olympiske leker i Athen ble han gretten for man brukte de gamle greske gudene i ulike sammenhenger, Harry Potter bøker må selvfølgelig brennes for sin ugudelighet, osv.

Mangel på oppmerksomhet kan føre til så mangt og det er det jeg mistenker både Torp og enkelte andre pastorer her til landet å ikke få nok av. Vel denne karen kommer nok ikke til å stoppe her og kristen konservative har vel nå klart å få seg en martyr for deres hellige revolusjon. Jeg håper imidlertid at fyren og andre fyrer som han fortsetter slik at vi kan få noe å le av også i fremtiden. Noe mer makt skal de i hvert fall ikke få.http://www.fedrelandsvennen.no/livssyn/article229958.ece
http://www.ta.no/lokal_sport/article1162908.ece?service=print
http://www.dagbladet.no/kultur/2005/11/08/448702.html
http://www.tullingtoppen.com/adelen/torp.htm

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s