Mot homser, alkohol og abort

Photo by cottonbro on Pexels.com

Denne overskriften hadde magasinet for en stund tilbake når de presenterte et intervju Anita Apelthun Sæle. Stakkars dame egentlig, det jo som ikke kjent så lett for personer som henne å vinne frem for tiden. For det første er jo alle kristne som henne forfulgt, islam innvandrerer oss fra alle kanter, hele landet er fullt av antisemitter, homser eller mennesker med funksjonsfeil som hun også kaller. I tillegg  er jo hele media fylt av ondsinnete kommunister, sosialister og liberale som kun har kristenblod på tankene.
Da er det er det godt å ha en mann som forstår enn fullt ut og er like fylt med Guds nestekjærlighet som henne selv. Denne lille setningen fant jeg i han avis Norge i dag som omhandler den kjære pastoren Åke Green: Han var tiltalt for å ha lest Bibelens ord om homofili fra prekestolen.
Ja det står jo selvfølgelig i bibelen at homofile er en kreftsvulsts eller hva??
Men tilbake du fru Sæle som nå må ta kampene sine utenfor stortinge, siden hun ble vraket fra stortingslisten krf i Hordaland før valget. Det viser jo at det faktisk er noen folk i krf med sosial intelligens, noe som ikke er skader samfunnet.
Uansett var Fru Sæle en politikker over alle andre, selv om noen småting gikk litt til helvete for å si det mildt.  Det er ikke så veldig smart å reklamere for Naturs Own, i særlig ikke med stortinget sitt brevpapir.
Kunne ha fortsatt og fortsatt, men jeg har nødig lyst til å miste matlysten.
http://www.dagbladet.no/magasinet/2004/11/15/414633.html
http://www.aftenposten.no/forbruker/article921011.ece
http://www.llh.no/Nyhetsarkiv/?module=Articles;action=Article.publicShow;ID=2639

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s