Ordbok for kristenkonservative

Photo by Nothing Ahead on Pexels.com


Det siste året i takt med antall blogger har de kristenkonservative her landet også lært seg hvordan man skal dette fantastiske medium. Som den mannen jeg er har jeg lest igjennom flere av disse, selv om kommentarene mine blir slettet . Det som har overasket meg mest er at disse bloggende innfører helt nye ord og utrykk på hva som er hva. Jeg tenkte jo selvfølgelig at jeg skulle ta noen ganske moderate eksempler her. I tillegg vil jeg  supplere dem med noen eksempler fra vanlig media.

Dyresex : Også kjent som homofili. Etter Envalds Flåten sine utsagn er de homofile verre for de dyr vet bedre. Spør om det nye norske leksikon vil supplere disse observasjoner.

Avkristning: Vonde mennesker som vil bestemme seg og ikke vil innordne seg etter skriften. Monopolet på religion i skolen vil de ha vekk i tillegg til at de er så onde at de lar barna lese Harry Potter.

Synd: Stor sett hele samfunnet uten om de selv bedriver med.

Islam: En religion som har sitt eneste mål å utrydde jøder, hvite kristne, slå sine koner og barn og ta evig verdensherredømme.

Psykopat: Hvis du er uenig i deler av det forrigge.

Antisemittisme: Alle som ikke er tilhengere av at alle Palestinere kan kastes ut av vestebredden eller Gaza og er så grusomme å hevde at de lider under undertrykking. Ordet psykopat er også populært brukt her i tillegg

Envald Flåten: En missforstått og forfulgt mann som egentlig er en stor frigjøringshelt.

Onani: Stor synd som fører til at man havner i helvete fortere en du klarer å blunke.

Sex: Uheldigvis nødvendig for å skaffe seg barn, men bør helst ikke nyttes og den eneste stillingen som er den lovelige er den der kvinnen ligger underst og er passiv.

Jan Åge Torp: Enda en frigjøringshelt som skal redde oss fra den store fortapelse. Blir forfulgt fordi samfunnet ikke har sett lyset i likhet med han og hans tilhengere.

Madonna: kjent sangerinne, men egentlig en ond person som med sin siste plate egentlig ønsker å spre okkultisme inn i samfunnet. Kabela er onde greier og gjør vi ikke noe vil hun forderve alle håpefulle i Norge.

Kreftsvulsts: Også en betegnelse for homofile for å beskrive hvor vondt påvrikning de har på samfunnet og hvor fælt det blir hvis mennesker elsker den man er glad i

Normalt: Ekteskap mellom kvinne og mann

Halal-Hippi: Enda en betegnelse for dem som ikke støtter kraftig nok Islam kritikk.

Ja folkens dette var noen av de fine ord og utrykk jeg har fått med meg det siste året, men det er nok flere så bare send inn. Noe sier meg at dette kommer til å bli et fint år med mange baller å sparke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s