Start deres egent kirkesamfunn

Photo by Josh Sorenson on Pexels.com

Halleluja dere og gud jul og riktig så godt nyttår til alle sammen. Ja folkens jeg hadde tenkt å ta en pause med denne bloggen til etter nyttår, men når verden fortsatt ikke ser ut til å ta de samme pausene som meg er det bare å kjøre på. Derfor fant jeg denne godsaken i Aftenposten om en liten menighet som har lyst å skru klokken tilbake tretti år og kvitte seg med både homofile og kvinnelige prester.
Humoren med denne menigheten er ikke at den blir dannet, men at den på død og liv skal være del av den norske krike. Jeg syntes det er verdt å sitere ordene til leder i Kirkerådet, Thor Bjarne Bore:  hvis man er uenig i grunnlaget for Statskirkens teologiske standpunkt, vil det være mer fair å gå ut og danne sin egen kirke
Jeg stiller det samme spørsmålet hvorfor gjør dere ikke det?? Nå har dere hylt og skriket mot kirken i årevis og klaget over hvor mye dere blir forfulgt. Det er religionsfrihet i Norge og dere er frie til å starte et hvilke som helst kirkesamfunn. Må dere å på død og liv være en del av den norske kirken??
Helst har jeg lyst til å oppheve hele statskirken, men inntil den dag har kommet tilhører kirken like mye meg som den gjør dere og jeg har dermed like mye rett som dere innfor dens murer.
Man kan gjemme seg så mye man vil bak ulike tolkninger av bibelen, men kirken er og blir en stasinstitusjon inntil den dagen den opphører. Hvorfor bruker dere ikke hele tiden på å kjempe for en løsrivelse?? Men jeg tror jeg vet svaret, dere vil ha det som Ole Brum begge deler. Sorry det får dere ikke.
Jeg ønsker alle selvfølgelig en fortsatt god jul og hermed er kjøret i gang igjen.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article1186583.ece

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s