La Bergen bli det Nye San-Fransico

Photo by Mohamed Almari on Pexels.com

Det er ikke lett å hate homofile lenger gitt. Ikke reagerer folk på tolkninger av bibelen eller at karismatiske prester dømmer deg til helvete. Når frekheten har kommet så lang som at de går ut av skapet og forlanger å få leve et normalt liv med de rettighetene og pliktene det innebærer, ja da er det på tide å t affære.


Nå har en del kristen blogger her på nettet fremstilt seg som den forfulgte minoritet og prøvd å hevde seg som vitenskapens apostler med å hevde at det finnes egentlig kur mot homofili. Jan Åge Torp har det jammen ikke lett med å vinne frem med sitt medisinske syn. Det er ikke lett å forstå at mange av oss ser faktisk ikke kjærlighet mellom to mennesker eller flere for den sak skyld for å være verken en sykdom eller synd.


Nå bor jeg i Bergen hvor disse karene til stadighet underholder oss derfor har jeg lyst å ta nå opp boksehanske å slå skikkelig tilbake. Det er på tide å vaske skikkelig opp i byen å gjøre den ren for levende ord og andre sirkusartister. Derfor oppfordrer jeg alle liberale glade mennesker til å flytter hit snarest. Men ikke bare dere ideologiske profeter må flytte hit, men alt det disse konservative herrer føler er syndig.


Kom hitt alle homofile og mal hus rosa. Kom hitt alle svingere, sadoer, onanister, nudister, eller folk med en eller annen sær form for livskall. Muntr opp denne byen litt så kanskje det ikke går så lang tid for man får se Envald og hele menigheten han i drag eller Adams klær.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s