Bush sin harde tid

Photo by Jhefferson Santos on Pexels.com

Det er ikke lett å være president, jeg kan ikke få utalt det nok ganger. Men jeg hadde et aldri så lite håp at vår alles kjære Bush på nyåret skulle forandre seg en aldri å liten smule. Men atter en gang gikk drømmen min i brast. Han har faktisk bare blitt enda verre en før, men unge Høyre sitter å jubler for ham enda høyere en før. Inntresant nok er det unge høyre som er store i kjeften når Svere støtter Castro, men sine diktatorrer hyller de med glede. Det er ikke diktatoren som spiller noen rolle , bare hvilke politisk farge han har.
Bush sin overvåkning i strid med grunnloven
Det viser seg i sitt iver etter å ta terrorister har han brutt grunnloven og det helligste at det helligste i USA, nemlig individet frihet. Egentlig så er jo terrorister en dårlig unnskyldning, for  man vet jo hvor glade republikanere er i å fått tatt rotta på alle sin politiske motstandere uansett hvilke virkemidler.
Det som gjør saken enda morsommere er at istedenfor å forsløke å unnskylde seg starter nå jakten på personen som var lekkasjen. I likhet med deeptroat er republikanerne lang mer inntresert i å hetse dem som avslører deres skitne spikk, enn å stå til ansvar for sine forbrytelser.http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article1192773.ece
Bush ber tidligere ministere om råd
Det kom jo ikke et sekund for tidlig. Her var alle de store fjesene dukket opp til og med Robert McNamara ( OBS: Sae filmen the fog of war ) Men tror du han hadde tenkt å lytte til dem og nei da her var det et spill for galleriet for at han skulle forvare sitt angrep mot Irak. Minner meg litt om det bildet der Napoleon kroner seg selv til keiser.
http://www.bt.no/utenriks/article233298.ece
USA vil danne midlertidige allianserUSA vil i større og større grad løse framtidige konflikter ved å danne midlertidige koalisjoner i stedet for å samarbeide gjennom NATO og andre faste institusjoner, skriver avisen Financial Times.
Dette lover jo godt for fremtiden. Bare glem internasjonale lover, internasjonale domstoler, Nato Eu eller fn, nå er det fører Bush og hans stormtropper som bestemmer hva som er rettferdighet og demokrati.
http://www.bt.no/utenriks/article233253.ece

Enighet om torturforbud i USA
Takk og pris finnes den en republikansk senator i USA som er blant de mer oppegående. Jeg tenker da på den game dekorerte krigshelten Jon McCain. Det krever krig på kroppen for å forstå den vikelighet, de samme gjelder tortur. Endelig fikk man igjennom en lov som forbød slik i USA og Bush gikk til slutt meget mottvillig villig med sin kristne nestekjærlighet med på å skrive under loven.
http://www.bt.no/sport/handball/article229280.ece

Ber Bush stenge Guantanamo
Tipper Bush var glad når han ble kvitt sosialdemokraten Shrøder, men lykken må ha vært kortvarig. For nå viser dets eg at også hun som den konservative politikeren hun er også er imot konsentrasjonsleiren på Cuba.
http://www.nrk.no/nyheter/utenriks/5378516.html

Helt til slutt kan jeg gi dere en skikkelig gladnyhet og det er at republikaneren  DeLay gir opp lederverv. Han stiller fortsatt opp til valg i kongressen, men la oss håpe velgerne i USA kommer til fornuften og blir kvitt fyren en gang for alle.
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=5080560

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s