Meget trist nyhet

Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.comVel det kom ikke som noen stor bombe, men i dag ble det bekreftet at vår alles kjære Rose Marie Køhn går av som biskop. Dette er faktisk den tristeste dagen siden Gunnar Stålsett gikk av biskop og den norske stats-kirken har mistet en av sine absolutt beste personer.
Køhn sin nestekjærlighet og hennes evne til å åpne kirkedøren for dem som falt utenfor  var helt unik. Hun viste nestekjærlighet slik den virkelig skal vises Konservative krefter feier nok i dag for at de igjen har større innflytelse i den norske kirke, men ikke feir for mye. Snart eksister ikke statskirken lenger og da kan kose dere i den lille sekten som kommer til å bli igjen med dere.
Lykke til videre Køhn og måtte alt godt følge deg på veien.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s