Enerett på å regulere individet

Photo by Pixabay on Pexels.com

Det ser ut til at enkelte religiøse her i landet har gjort det til en hobby å ta Djupedal og SV for tiden. For min del må de gjerne gjøre det, men når de nærmest fremtiller seg som frihetens soldater begynner jeg å lure litt. 24 timers barnehager er et angrep på kjernefamilie, nekt av bordbønn i skolen er et overgrep mot individet, nei til friskoler er atter et angrep mot individet osv.


Bruk av individ og familie er hyppig brukt noe jeg finner direkte latterlig. De menneskene som kommer med denne kritikken er de samme menneskene som vil regulere individet rett til å se hva vedkommende vil, lese hva han vil, skrive hva vedkommende vil og retten til å elske hvem han vil. Begrepet familie har de også patent på og det er kun mor, far og barn er den eneste lovelige og guddommelige livsform. Mann og mann eller kvinne og kvinne kombinert med barn skal selvfølgelig reguleres.


Man må gjerne fremstille kampen for frihet for individet, men den egentlige sannheten er at dette er kampen om hvem som skal få regulere individet. Venstresiden vil at de skal være den øverste myndighet, mens de religiøse på høyresiden syntes det dem selv og kirken som skal ha denne retten.
Begge deler er etter mitt syn et overgrep og bør bekjempes. Derfor la deg ikke lure av falske frihetskjempere, men støtt de liberale.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s