Bush fans ta en titt her

Photo by Pixabay on Pexels.com

Ja folkens min absolutt største nemesis og det republikanske parti ser ut til å gjøre det igjen og igjen. De søte konservative her i landet har skrudd opp tempoet og har nærmest begynt å fremstille seg selv som frihetens apostler der Bush en den store guden. Alle andre er jo selvfølgelig håpløst gammeldagse, naive liberale, tilhører det ekstreme sentrum ( nytt begrep oppfunnet av en viss herr Isaksen ) eller blant alle de fæle kommunistene. De ser ut til å savne den kalde krigen siden de ser flere rødegardister nå en noen gang, selv om kommunistene i Norge knapt nok har en prosent oppslutning.
Uansett dukker det stadig nye ting rundt vår godgutt over there så jeg tenkte jeg skulle ta for meg noen av de siste ukenes utspill.
Frykter Bush sier ja henrettelse
Ja i nestekjærlighetens og guds navn er jo det å dødsdømme folk virkelig n god handling. Nå ser det ut til at godgutten skrur opp tempoet for å leve opp til øye for øye og tan for tann retorikken i enda større grad.
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=143514
Ny Bush-kritiker stemples som upatriotisk
Ja folkens republikanerne er redd for å tape flertallet i suppleringsvalgene snart, da er det på tide å ta frem den gode gamle Carl Rove taktikken. Spre mest mulig dritt, fremstill motstanderne som landsvikere og upatriotiske og pluss på litt kristen moralsk glad prek. Minner denne taktikken dere om noen her i Norge??
http://www.bt.no/utenriks/article235917.ece

USA delegerer fangetransport
Hvorfor få blod på hendene når man kan la andre gjøre jobben for seg. Gode gamle Bush burde vel være glad at det er noen diktaturer i verden, så lenge de gjør som han sier.
http://www.nrk.no/nyheter/utenriks/5425394.html
Til slutt i liten gladsak.
Gore beskylder Bush for lovbrudd
Jeg savner Al Gore i amerikansk politikk. han var en kjedelig politikker, men se hva som skjer når man har en spennende en. Vel kommikerene blir i hvert fall ikke arbeidsledige med de første. Uansett kom tilbake Gore, USA trenger deg.
http://www.nrk.no/nyheter/utenriks/5403467.html

Vel det for være det for denne gangen, men jeg kommer tilbake med mer for kildene er utømmelig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s