Kristen koreekte sex-leker

Ja kjære menighetsbarn, jeg vet det er mange der ute som sliter med sterke frustrasjoner. I mangel på en spenstig utløsning eller orgasme kan man fort bli så frustrert at man hyler mot muslimer, kaller homofile for dyr og blir sinna på alle de som har sex før ekteskapet.
Nei livet er jammen ikke lett og når man har personer som sjekker ut dusin kredittkort for å finne ut hva slag baser du søker etter på nettet er det jammen ikke lett. Men nå er det endelig kommet en kur eller som man sier det frelsen er nesten her. Det finnes faktisk en gledes sted  på nettet som gir dere det dere måtte ønske med herrens velsignelse.

12

Dette kalles frelserstaven Etter mange lange harde økter i stille bønn og uten menn kan dette være alternativet. Kan sikkert brukes av menn også i skjul.

10

Mange frelste der ute sier de har et savn etter kvinner med mørk hudfarge, men er redd for å bli dømt til helvete fra lokalsamfunnet. Her en en pensel og litt sjokelade så det er bare å sette ignag. Når presten kommer på besøk kan dere bare slike det av uten at noe oppdages.

11

Noen gang sett enkvinne som bøyer seg ned for å be og skimtetnoe vakkert underskjørtet?? Noen gang drømt da om å kunne spise opp hennes undertøy for å få direkte adgang til fruktfatet?? Her er løsningen pluss en liten bonus for de kvinner som vergrer seg for oralsex. Putt litt godteri på stakken og vips.
Dette var for denne gangen folkens. Fortsett å følge lyset. Halleluja.
http://www.dagbladet.no/dinside/2006/02/03/456712.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s