Måtte Gud vise deg fingeren Jan Åge Torp del 2

Photo by Mitja Juraja on Pexels.com

Kjøret mot homofile sin frigjøring ser ut til å blitt hovedbudskapet til jan Åge Torp i den senere tid. Siden det ser ut til at bønnen han hadde lite innvirkning går han nå inn i tradisjonen til sine amerikanske konservative kollegaer, nemlig det å angripe filmindustrien i Hollywood. Mennesker rett til å leve ut sin kjærlighet er ikke annet enn perverst svineri ifølge Torp, derfor overrasker ikke innlegget han har skrevet i den kristen konservative Avisen Norge I dag meg så overhodet. Nå tviler jeg strekt på at jeg kommer til å få svare på Torp sine absurde påstander i avisen, siden de ikke vil komme på trykk.. Noen som hørte ordet ytringsfrihet i det fjerne??
Uansett vil jeg ikke la påstandene hans stå uimotsagt.
Derfor skal jeg nå gå igjennom bit for bit i torp sin såkalte nøytrale og moralske ( hahaha ) filmanmeldelse.
Torp: Jeg har sett filmen – jeg anbefaler ingen andre å gjøre det, iallfall hvis du skal unngå å ergre deg selv med denne presentasjon av utroskap og perversitet!
Trond: Igjen blir kjærlighet fremstilt som perversjon. Å elske et annet menneske er noe av det største som kan skje Torp, men det er vel noe du ikke kjenner til.
Torp: USA er dette ingen hit blant publikum. Amerikanerne er nokså konservative, og det er en sterk avstandtagen i de fleste miljøer fra dette forsøket på å homo-infisere western-kulturen. Men noen miljøer i Hollywood vil annerledes, derfor disse Oscar-nominasjonene. Mitt håp et at filmen vil falle igjennom til slutt. Endel signaler tyder på at filmen til syvende og sist kan bli strippet for all heder og ære
Trond: homosinfisere western-kulturen?? Tror du virkelig at alle mennesker som lever på prærien, er bønder, kvegdrivere er heterofile?? Blir Cowboykulturen annerledes fordi det er menn som elsker menn og kvinner som elsker kvinner herr Torp.
Filmen fikk Oscar nominasjoner fordi den fortalte en vakker historie om forbuden kjærlighet. Filmen vil ikke bli strippet for ære fordi du eller andre konservative sier det Torp. Men den kan virke som en frigjører for dem som må leve i skjul og fornekte det de er. Filmen kan være med å normalisere det Homofili egentlig er, nemlig kjærlighet mellom to mennesker. At du syntes det er en trussel forstår jeg godt, men det skremmer ingen virkelige frihetselskere her i verden.
Torp: I Norge er det stor glede i homomiljøene. Norsk samfunnsdebatt er sterkt polarisert, og vi har få toneangivende, sekulære debattanter som våger å utfordre disse kreftene. Derfor skriver jeg denne spalten. Nye røster må forandre opinionen.
Trond: Ikke bare i homomiljøene Torp, men i alle som er glad i virkelig frihet og nestekjærlighet. Og tro meg oss er det veldig mange av.
Sekulære debettant?? Hvordan kan du som kristen konservativ kalle deg sekulær debatant??
At nye røster må forandre opinionen er jeg ening med deg i . Jeg kan love at jeg og flere andre skal gjøre det ytterste for å bekjempe ditt og andre sitt menneskefiendtlige syn.
Torp: I filmen «Brokeback Mountain» er det et stjernegalleri av skuespillere. En av mine favoritter, Anne Hathaway («Prinsesse på prøve» 1 & 2), spiller en sentral rolle. Ingen overraskelse at en sånn homsefilm forsøker å lokke med de beste.
Trond: Selvfølgelig prøver regissører å lokke de beste skuespilerene til seg, tror du det kun gjelder personer som lager filmer om homofile??
Torp: Problemet med «Brokeback Mountain» er at filmen utilslørt gir inntrykk av at homo-sex er naturlig. Den gir inntrykk av at «er man homse, så må man bare leve det ut». Filmen formidler et budskap om at utroskap er i orden, iallfall hvis utroskapen skyldes at man har giftet seg med «feil» kjønn. De homoseksuelle-hovedrolleinnehaverne lengter etter å svike sine koner for å oppleve sex og nærhet med sin homofile elsker.
Trond: Homosex er naturlig og og det har aldri skadet noen som helst. Utenom hvis de blir oppdaget, hetset og forfulgt av personer som deg.
Er mann homse bør man absolutt leve det ut. Det å undertrykke sin kjærlighet fordi du og enkelte andre finner det perverst er jo direkte latterlig.
Du har igjen misforstått en del. Grunnen til at personene gifter seg med kvinner er fordi de homofiendtlige, konservative, frihetshatende samfunnet du og enkelte andre har skapt og i tillegg ønsker å skjerpe enda mer. Homofile i likhet med heterofile ønsker å ha nærhet og sex med dem man elsker fordi dette r akkurat det dreier seg om: kjærlighet og ikke perversiteter.
Torp: Man etterlates med inntrykket av at dersom samfunnets sosiale og moralske normer hadde vært annerledes, ville disse cowboy-elskerne ikke ha opplevd smerten og kampen, men de kunne ha satset på sin lidenskap fra første stund. Den taiwanske filmregissøren, Ang Lee, som står bak en rekke filmhits i Hollywood, gjør intet forsøk på å vise alternativer. Her er det ingen antydning om at homo-sex er unaturlig. Heller ingen antydning om at homoseksualitet kan (og bør) endres.
Trond: Ja og det ville de faktisk og. Hadde ikke du og andre konservative forfulgt, hetset, mobbet, og trakassert homofile hadde de ikke hatt noe som helst å frykte. Hvorfor skal Ang Lee vise alternativer, herregud alle filmer som lages viser jo alternativer til homofili. Homoseksualitet bør ikke endres, det er ikke farlig og, ikke sammfunnsnedbrytende og ikke umoralsk på neon som helst måte. Det er ikke og har aldri vært om å gjøre å få flere mennesker til å bli homofile /( det er ikke mulig ) men at de som ønsker det skal få lov til det og måtte unngå å bli trakassert og tråkket på av personer som deg.
Torp: Filmen doserer at den eneste grunnen til at ekteskapet til Ennis ender i skilsmisse, er at han burde aldri ha vært gift – med en kvinne….
Trond: Det stemmer, hamn måtte gifte seg med en kvinne for å skjule det han virkelig var, men det hadde han ikke trengt å gjøre hadde dine holdninger ikke hadde eksistert. Den biten var et ballespark til personer som deg som ikke kan akseptere at ikke alle folk elsker en av motsatt kjønn.
Torp: Når motargumentene blir presentert, vender folk ryggen til denne slags filmer
Trond: når sannheten kommer frem vil frihetshatende personer som deg bli i en enda mindre minoritet en det dere er.
Dette er slutten for dagens Torp seanse, men jeg kommer ikke til å stoppe. Fyren ser ikke ut til å ønske å gi seg og så lenge han holder på, kommer jeg til å holde på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s