Hva er egentlig en verdig motstander??

Photo by cottonbro on Pexels.com

Den konservative høyre-siden har fått blod på tann og blitt langt mer aksjonistiske de siste årene. Med ny selvtillit etter fire grusomme år med Bush er de ( i hvert fall følgende dem selv ) på evig stigende kurs. Slik gir selvfølgelig selvtillit, men byr også på en god del problemer. De blir faktisk kritisert og stilt til ansvar for sine politiske holdninger og gjennomførte politiske prosjekter, noe slikt liker selvfølgelig ikke de helligge herrer. Viktig å påpeke at dette i meget stor grad er menn, med veldig få unntak.

Motstand mot de føler er det eneste riktige blir ikke nådig tatt opp og orbruken er ofte fargerik. En av de mest populære er å kalle dem for enten kommunister, sosialister eller venstrevridde. Selvfølgelig er det å påpeke at Sharon ikke alltid er en hyggelig kar, kritisere Bush for brudd på menneskerettighetene, terrorlover å annet kvalifisert til dette stempelet. Det har blitt veldig mange kommunister etter hvert noe jeg finner meget rart, den siste stortingsrepresentanten fra Norges kommunistiske parti  falt ut av stortinget en gang på sekstitallet, mens Erling Folkevord fra Rv falt ut av stortinget ved valgte 2001. Allikevel florerer disse karene i så stor skala ifølge de konservative at det er rart at den kalde krigen noen gang er over, eller rettere sagt at Norge var på de vestallierte sin side.

Et morsomt eksempel på dette hadde jeg når jeg diskuterte Israel konflikten med en kar som til stadighet hadde sin forkjærlighet for å sitere sekten antipsykopatisk forum. Det  gjaldt leger uten grenser sitt arbeid på vestbredden og Gaza å jeg var jo selvfølgelig så uviten at jeg gjorde manne klar over deres observasjoner. Slikt møter man da på denne intelligente måten: Den ene legen var en sosialist langt ute på venstresiden. Mye rart kan sies om sosialister, men sist gang jeg sjekket var de født med to øyner akkurat som oss. Hva er de disse såkalte Israel venner ( morsomt ord forresten ) ser for seg i fremtiden. At man i rettssaker også aviser alle vitner som har såkalte røde sympatier som løgnere, i så fall hadde vi får en utrolig inntresant rettstat.

Moteordet i USA som også etter hvert har blitt adoptert her over dammen er selvfølgelig at media er styrt av venstresiden og de liberale. Det at media faktisk rapporterer nyheter og ikke kommer frem til politiske synspunkter som disse herrer har er jo selvfølgelig et enda større problem. Alle steinkastende palestinske ungdommer er selvfølgelig terrorister og blir de skutt er de ikke de Israelske soldatene sin skyld, men Palestinerne selv fordi de sender ungene foran soldatene fr å skaffe seg sympati i vesten. Der alle ikke bare er venstrevridde kommunister, men også antisemitter hvis man er så frekke å påstå noe annet.
Så hvor er alle disse morsomme karene hen jo da her skal jeg legge ut noen linker og navn på dem så kan dere jo ta turen inn å titte. Dette er min topp sju liste hvor jeg fikk meg en god latter, det kan du også.

1: Venner av USA ( republikansk ungdom Norge ) http://www.venneravamerika.no/
De skriver at de er en partipolitisk uavhengig kampanje med den hensikt arbeide for å synliggjøre, videreføre og forsterke vennskapet mellom Norge og USA. Dette innebærer jo selvfølgelig å støtte Bush i et og alt ( helst gi jam fredsprisen ) å skjelle ut alle som måtte finne på å mene noe annet.

2: Antipsykopatisk Senter: www.antipsykopat.org
Vel her finner man egentlig alt mulig rart, men intet kan bli tatt stort seriøst. Jeg tok det mest med for at leserne skulle få noe å le av. Setter du i gang en debatt med dem elsker de å bruke ord som PK jævel, nazi pluss en hell rekke fargerike banneord og utskjellingsteknikker

.3: Folkeaksjonen mot EU: 
Gald i konspirasjonsteorier sånn som at Europabevegelsen er landsforrædere som viderefører Quisling sitt arbeide, da kommer du til å få deg en god latter når du leser denne siden:
http://landsforraderi.123webhotell.no/
NB: minner om at denne representerer kun en liten gruppe Eu motstandere og må ikke sammenlignes med store deler av Nei til EU.

4: Forum mot Islamisering:  http://www.fomi.no/
Trodde du at ytterliggående muslimer var rare, ja da har du jammen ikke sekt om diss kara her

.5: Norsk Israel senter: Disse er de morsomste. http://www.norskisraelsenter.no/index.php
Her blir nesten Sharon fremstilt som Jødehater:

6: http://www.massevoldtaegt.dk/
Denne får Fr.p og Demokratene til å fremstå som rene søndagsenglene.

7: Demokratene:
Vår alles kjære Vidar Kleppe  har fått egent parti. Det betyr at endelig kan alle ekskluderte Frpere og andre muslimhatere få sin egen lille lekestue. Selvfølgelig trodde det de skulle komme inn på stortinget, men den gang ei eller rette sagt den gang aldri.
www.Demokratene.no

8: Fjordmann
Denne karen liker ikke muslimer og gjør sitt ytterste for å sverte alle sammen. I mottsetnning til de fleste andre sidene av denne sorten er denne karen en meget god retorikker selv om det som står skrevet til tider er meget enkelt og usakelig. Han har lagt inn tøfflene foreløpig, men det tar vel ikke lang tid før han koommer tilbake.
http://fjordman.blogspot.com/

Vel siden sju er det hellige tallet skal jeg avslutte det hele her. Dette er fortiden til Norge og verden forøvrig. Ta en titt på disse linkene hvis du lurer på hvorfor menneskene i denne verdensdelen stort sett har skutt på hverandre i tusenvis av år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s