Enda mer fra kronidiotene

Photo by SHVETS production on Pexels.com

Jada folkens Bush har gjort mye rart i det siste, men det er ikke mye å glede seg over. Mens vi teller ned dagene for at vi blir kvitt ham for evig og alltid er det bare å skaffe seg nok resepter på valium. Uansett her har jeg tatt frem noen av den siste tids høydepunkter på godt og vondt.

Alito godkjent – triumf for Bush
Alito regnes som konservativ og vil trolig flytte det politiske tyngdepunktet i USAs øverste domstol mot høyre. Dette er dårlig nytt for personer som er opptatt av frihet. Men ting kan skje så vi får håpe det beste og at også han blir tatt med buksene langt nede på knærne.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article1211307.ece

Bush bruker to oljefond på militæret
Hva gjør du når daudstallene for en krig som man måtte lyve til det amerikanske folket sakte. Men sikkert øker?+ hva gjør du når handelsunderskuddet setter nye rekorder og fattigdommen sakte men sikkert stiger. Jo da man bruker enda mer på militæret og kutter på velferden. . I tillegg til dette kan man plusse på hundretalls milliarder til et star wars program.
http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/02/03/456724.html

Cheney skjøt jaktkamerat
Jammen ikke dårlig eller hva?+ og tror du fyren hadde jakttillatelse?? Nei da det hadde han ikke. Oppfordrer mannen til å la være å ta med jobben sin på fritiden.
http://www.nrk.no/nyheter/utenriks/5479216.html
http://www.nrk.no/nyheter/utenriks/5481599.html

Bush: – Vi avverget terrorangrep mot Los Angeles
Hva gjør man når populariteten daler mot nye bunner, jo da påstår at man har reddet verden. Tror du virkelig at Bush hadde klart å holde på denne heimligheten i fire år hadde den vært sann?? Tror man virkelig at han hadde klart å unngå å nevne det under valgkampen hadde det vært sant?? Fint å ha en ettertetning som kan lage bevisene for seg.
http://web3.aftenbladet.no/utenriks/article256031.ece

Til angrep på Bush
Ikke bare er hun en vakker kvinne, men smart og inntilegnet og. Dette er noe enkelte vil kalle landsvikeri, men jeg vil heller kalle det ekta patriotisme.
http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/01/29/456206.html
Dette var noen av siste tids viktigste ting spør du meg. Mer Bush stoff vil jeg komme tilbake til senere. Uheldigvis er det enda mer på lager.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s