Måtte gud vise deg fingeren jan Åge Torp del 3

Photo by Eduarda Portrait on Pexels.com

Jeg syntes synd på deg Torp. Jeg syntes virkelig synd på en voksen mann som har så manglende kunnskaper om livets realiteter.
Landsforeningen for Lesbisk og Homofil Frigjøring (LLH) har trukket tilbake anmeldelsen av ham med den bergrunnesle at de ikke ønsker å gi ham mer oppmerksomhet enn fortjent. Jeg syntes dette er riktig av LLH fordi dusten fortjener ikke noe som helst. Men Torp har sannsynligvis missforstått det hele som vanlig og feirer dette som en seier for hans sak. Nemlig det å hetse mennesker kjærlighetsliv på alle mulige måter.
Torp sier: Nå er det fastslått at i Norge kan man forkynne at homoseksualitet er synd, og at denne perversitet har negative konsekvenser for samfunnet som helhet og for individers liv.
Gratulerer Torp, men denne argumentasjonen har jeg ikke sett siden nazi Tyskland der Hitler og hans kompanjonger beskrev Jøder som rotter og at de demoraliserte samfunnet.
Torp har fortsatt ikke klart å svare på hvordan kjærlighet mellom mennesker er en skade for samfunnet. Det svaret kommer vi heller aldri til å få, fordi det rett og slett finnes ingen svar på det.
Den enste måten det skader individet på er at du og dine trakasserer og mobber dem til å fortsatt være i skapet. Jeg lurer faktisk hvordan du og dine meningsfeller kan leve med dere selv med så mye blod på hendene som dere har.
Tilbaketrekkelsen av anmeldelsen var ikke en sier Torp, frihetskampen kommer til å fortsette til du og dine må gi tapt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s