Frykter islamister med atomvåpen

Photo by Ivan Samkov on Pexels.com

I dagens BT er det et intervju med en av herrens glad gutter Finn Jarle Sæle. Mannen til en kvinne som jeg gleder meg stort over ikke sitter på stortinget lenger, gjett hvem??
Uansett i intervjuet legger ikke Sæle fingerende i mellom, bare hør her:  Redaktør Finn Jarle Sæle frykter islamister med atomvåpen. Likevel klør han i fingrene etter å trykke Muhammed-karikaturene i avisen sin.
Dette er inntresant med tanke på hans støtte til Bush. Jeg føler meg da virkelig ikke mer trygg av han sitter med atomkofferten.
Klør du etter å trykke tegningene Sæle?? Da burde du vel skape litt balanse i regnskapet med å trykke slike bilder av Jesus og. Eller gjør du slik som Jylland posten gjorde når de fikk Jesus bilder, dropper å trykke dem for å ikke støtte kristne lesere.Videre kan vi lese: Jeg synes de av tegningene som har et politisk budskap er meget gode. Disse tegningene er ikke blasfemiske i det hele tatt, sier Sæle.
Jeg har sett tegningene og forstår ikke hva slag politisk budskap de skal gi?? Jeg spør deg ærlig Sæle, hvorfor blir det kun kalt blasfemi når kristendommen blir tråkket på?? Du er en av dine medarbeidere er hjertelig velkommen til å legge igjen en kommentar der dere redegjør for det spørsmålet.En liten oppfordring til Bt og andre aviser i dette landet. vil dere virkelig ha noen som virkelig mener noe med ytringsfrihet så finn noen som virkelig mener det. Ikke kristne langt ute på høre siden som stort sett er inntresert i å skape Norge om til en kristen variant av Iran.
http://www.bt.no/lokalt/bergen/article244280.ece

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s