Homsesang fra Willie Nelson


Jeg må innrømme at jeg aldri har vært en stor country-fan, selv om det til tider kan dukke opp en eller annen skive. Country og cowboy kultur har tradisjonelt sett vært forbeholdt barske heterofile menn, dette r derfor nydelig at denne myten en gang for alle sprekker.
Det er lett å se at enkelte ikke liker dette og vår alles kjære svovelpredikant Jan Åge Torp hadde et innlegg i Norge i dag for noen dager siden der alle forsøk på en slik normalisering ble hetset på det groveste. Selvfølgelig finnes det ikke kjærlighet mellom menn i prærien kun perverse overgripere ifølge Torp.  Han trodde at dette fenomenet var forbigående og ville møtte folkes velfortjente avsky.
Atter en gang tar herlige liberaleren og briljante artisten Willie Nelson og gir ut en låt om homofil kjærlighet mellom cowboyer. Låta heter Cowboys Are Secretly, Frequently (Fond of Each Other)» Den blir bare I salg på I-tunes og jeg tviler på at amerikansk radio kommer til å spille den, men den kjente liberale radioverten Howard Stern hadde baller til å gjøre det.
Willie Nelson blir bare enda større med årene og jeg håper nå enda flere country artister tar til motet.
72 år and still going strong.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s